Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(0 ψήφοι)

Κάτι να καίει

Όταν ο κληρονομούμενος θέλει να αποκαταστήσει την κληρονόμο του...

Μια ώριμη γυναίκα, η Ρένα, ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, μαζί με την αδελφή της για να πείσει ένα παιδικό της φίλο, τον Ντίνο, να κάνουν ένα λευκό γάμο, έτσι ώστε να κληρονομήσει μια τεράστια περιουσία. Όμως, ο Ντίνος αρνείται γιατί αν και είναι γυναικάς, παριστάνει το σεμνότυφο στην κοινωνία.
Εκεί όλοι γνωρίζουν μια παρέα μουσικών και ένας από αυτούς ερωτεύεται την κόρη, του αυστηρών αρχών διευθυντή στην εταιρεία όπου εργάζεται ο Ντίνος, ο οποίος την συνοδεύει.
Κάποια στιγμή όλοι κατεβαίνουν στην Αθήνα και εκεί τα πράγματα μπλέκουν ακόμα περισσότερο, ώσπου ο καθένας βρίσκει το ταίρι του, η Ρένα αποκτά την κληρονομιά και καταλήγουν να ανεβάσουν όλοι μαζί μια μουσική παράσταση σε ένα μεγάλο θέατρο.

 

-ΣΟΦΗ: Λοιπόν, άκου να δεις. Ξέρεις τι θα γίνει; Θα παντρευτούμε, θα κάνουμε ένα γάμο, έτσι θα πάρουμε το παραδάκι και μετά θα χωρίσουμε. Εσύ βέβαια, θα πληρωθείς για τον κόπο σου.
-ΝΤΙΝΟΣ: Πα, πα, πα, πα! Ξέρεις τι γλυκός που είμαι; Κι αν μ' αγαπήσεις και δεν μ' αφήνεις μετά να φύγω; Ξέρεις πόσο μ' αγαπάνε οι γυναίκες εμένα; Ξέρεις τι τραβάω για να τις ξεκολλήσω από πάνω μου;

 

Έτος: 1964
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης
Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης
Παραγωγή: Φίνος Φιλμ
Πρωταγωνιστούν οι: Ντίνος Ηλιόπουλος, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Έλενα Ναθαναήλ, Χρήστος Νέγκας, Κώστας Βουτσάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Χλόη Λιάσκου, Χρήστος Τσαγανέας, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Έλσα Ρίζου, Αλέκος Τζανετάκος.

 

Σοφία K. Γούσια ©